Dobrodošli u „Svecanu salu hotela Inex u Negotinu“ – ekskluzivnu i luksuznu dvoranu za svečanosti koja je pažljivo dizajnirana od strane iskusnog arhitekte. Smestila se u samom srcu Negotina, ova prelepa sala može ugostiti do 200 gostiju i predstavlja savršeno mesto za vaš poseban događaj.

Uživajte u modernom i elegantnom ambijentu, uz potpunu udobnost zahvaljujući našem sistemima klimatizacije. Naš cilj je pružiti vam nezaboravno iskustvo, pa se svaki detalj pažljivo planira kako bi vaša proslava bila savršena.

Naš profesionalni tim kelnera će vas dočekati s osmehom i brinuti se o vama i vašim gostima sa izuzetnom pažnjom. Njihova brzina i efikasnost u pružanju usluge će osigurati da ništa ne nedostaje tokom vašeg događaja.

A kada je reč o pićima, naša ekskluzivna bar nudi bogat izbor Američkih viskija, osvežavajućeg Red Bull-a i vrhunskih vina iz najboljih vinarija. Naše bogatstvo raznovrsnih napitaka garantuje da će svi vaši gosti pronaći nešto po svom ukusu.

A šta se tiče hrane, naš šef kuhinje priprema izvanredne specijalitete koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Od sočnih pečenja i gurmanskih roštilja do srdačnih čorbi i prefinjenih dezerta, naš meni je osmišljen s ljubavlju prema kulinarskoj umetnosti.

Vaša „Sala za Veselje u Negotinu“ nudi kompletno iskustvo – od vrhunske usluge i hrane do izbora pića koji će očarati vaše čulo ukusa. Rezervišite već danas i doživite nezaboravnu proslavu sa svojim dragim gostima!
Ponude Paketa


Ponude Paketa

Paket SrebroRoštilj, salata, bezalkoholna pića (sokovi, voda, kafa i belo vino)Cena po dogovoru

Paket ZlatoRoštilj, salata, bezalkoholna pića (sokovi, voda, kafa i belo vino), pečenje prasetine, vinjak i pivoCena po dogovoru

Paket PlatinRoštilj, salata, bezalkoholna pića (sokovi, voda, kafa i belo vino), pečenje prasetine i jagnjetine, čorba, vinjak, pivo i Jack DanielsCena po dogovoru