HOTEL RAJAC

Besplatna rezervacija    HOTEL PRAHOVONemojte da vas varaju! Hotel Rajac se ne nalazi u Rajcu. Nekoliko kilometara od Rajackih pivnica,nalazi se smeštaj koji odgovara svim vašim potrebama. U samom centru grada poznatom po vinu i najpoznatijem kompozitoru. Hotel Rajac je vama na usluzi. Osoblje Hotela Rajca je osposobljeno da u svakom trenutku udovolji vasim potrebama. Hotel Rajac vam nudi najeftiniji smestaj,a o kvalitetu smestaja i da ne pricamo.  U blizini Hotela Rajac vam je dostupan Mega Market ,Pošta i Menjacnica.

    HOTEL RAJAC

    U sklopu kompleksa Hotela Rajca imate kafe bar sa najboljom i najeftinijom kafom u gradu. Pored kafe dostupan vam je veliki asortiman pica. Kafe bar radi svaki dan od 07 do 11 časova. U Hotelu Rajac u svim sobama Hotela imate uvek dostupan internet po punoj brzini.

    Pored interneta dostupna vam je kablovska televizija sa preko 100 kanala. Sobe su uvek ciste i uredne.  Osoblje Hotela Rajac se svakog dana trudi da vam omoguci najudobniji smestaj. Kreveti u sobama su visokog kvaliteta sa memorijskim dusecima.  U Hotelu Rajac dostupna vam je banket sala za sve vase proslave i seminare. Bilo gde podji u Hotel Rajac dodji.